moussetårta med bär.
Här kommer ett recept på en helt underbar moussetårta som jag fick smaka på i bosnien . Enkel att göra och jätte god :)

● 250 g margarin
Hoppas det smakar :) ❤
● 250 g Florsocker
● 5 dl grädde
● 2.5 dl Cremefraiche
● 1 paket plasma lane kex
● lite mjölk
● 1 påse gelatin
● 3 msk socker
● 2-3 dl vatten
● ca 400 g frusna valfria bär.
1. Vispa ihop margarin och florsocker i en skål.
2. Vispa grädden mellanhårt i en annan skål
3. Lägg I Cremefraiche i grädden lite i taget och vispa jämnt.
4. Lägg över smörblandningen i gräddblandningen och vispa ihop allt.
5. Lägg kexen i blöt i mjölken , täck sedan botten jämnt i en form med avtagbara kanter. Se till att hela botten är täckt noga.
6. Lägg smeten över kexen och bre ut jämnt.
7. Lägg på frusna bär.
8. Gelatin
Häll i gelatin , socker och vatten i en gryta , vispa ihop och Värm upp under omrörning tills det nästan kokar.
Häll över kakan .
9. Ställ in kakan i kylen tills gelatinet stelnat. Kakan smakar bäst dagen efter, men går även bra att äta samma dag.
Hoppas det smakar :) ❤