Några jobbiga veckor

Hej.

Jag har inte varit aktiv i bloggande det senaste och det har flera orsaker. Just idag mår jag lite bättre och känner för att skriva av mig lite. 

En av anledningarna till att jag inte orkat skriva är för att min mormor vart väldigt sjuk och hon lämnade oss för ungefär en vecka sedan. Allt gick väldigt snabbt från att de upptäckte ett hjärtfel och hon började tyna bort. 
Jag och barnen skulle åkt till henne för några veckorsedan men eftersom Edin också vart riktigt sjuk så vågade vi inte åka dit förens han blev frisk. 

Ena och Edin fick träffa gammelmormor en sista gång veckan efter och Ena fick även följa med till sjukhuset när mormor sjuknade in för sista gången. Då valde jag att köra hem barnen och själv stanna i Falkenberg med mina föräldrar. 

Ingen trodde att mormor skulle dö och läkarna ville till och med skicka hem henne ett par dagar efter att hon kommit in. Men familjen ville att hon skulle få en vårdplanering innan hon kom hem så mormor lades in på avdelningen. Jag och mamma satt där på kvällen  och dagen efter skulle jag åka hem men jag fick en känsla av att jag måste åka och titta till henne. Hon var bättre än dagen innan men hade svårt att prata. 
Jag stannade inte så länge och det ångrar jag idag. På kvällen kom samtalet om att mormor gått bort och känslan av att jag borde suttit vid hennes sida gnager i mig. Om ett par veckor är det begravning men jag kan fortfarande inte förstå att hon går bort. Jag hoppas bara att hon fått träffa morfar och att hon inte har ont längre.  


Detta blev ett långt inlägg .  Men nu vet ni anledningen till varför jag inte varit och inte kommer vara så aktiv med bloggande det närmaste . 

Ha en underbar dag allihopa och ta hand om varandra ❤