28 juni

Hej hej .
Tisdag idag och det är bara denna veckan kvar innan vi officiellt går på semester och sommarlov . Om två veckor åker vi till Bosnien så jag antar att det är dags att börja packa snart i alla fall till barnen. 
Det har börjat regna och blivit lite sämre väder här nere i Skåne nu men jag hoppas ju att sommaren håller i sig och inte blir till tidigt höst med tanke på hur tidig värmen var haha. 

Det var längesen jag skrev personligt i bloggen och det senaste har det vart mest recept jag vet inte riktigt hur jag skall definiera bloggen för jag vill att den skall kunna handla om allt möjligt för jag har ju mina perioder då jag fokuserar på en sak mer än en annan tex bakningen men jag vill ju kunna skriva om annat under de perioder när jag inte bakar så mycket. 

Nu under våren har det till exempel inte blivit så mycket bakning då mest fokus har vart barnen . Ena har börjat gymnastik och vi har vart mycket uppe hos min mamma sen Benjamin började jobba skift . Så jag har inte hunnit med riktigt.  
Jag har dock några recept som ligger och väntar som jag skall dela med mig av bland annat så gjorde jag ju tårtan till min kusinsstudent och lite annat smått och gott . 
Jag funderar också på om jag skall skippa mobilkameran när jag tar kort på det jag bakat , jag köpte ju faktiskt en systemkamera som jag inte ens använder längre , det går ju snabbare med mobilen liksom. 
Jag har lovat mig själv att blogga lite mer och skriva av mig även fast jag inte bakat något eller gjort något roligt 😄

Min kusin Karin tog studenten 

Midsommar i Falkenberg 



Edin har lite feber idag så nu skall jag gosa ner mig bredvid honom i sängen och hoppas att resten av kvällen blir lugn.

Ha det !